سرو قورباغه زنده در ژاپن

 

فارس: یک رستوران ژاپنی غذای جدیدی را در منوی خود قرار داده است که قورباغه زنده را در مقابل مشتری پخته و همراه با یک غذای سنتی ژاپنی سرو می‌کنند.

به گزارش استامپ، در یک ویدئو که به قسمت شهروند روزنامه نگار این وبسایت ارسال شده است یک قورباغه دیده می‌شود که در ابتدا زنده به سیخ کشیده می‌شود و سپس پوست آن را تمیز و قسمت‌های داخلی غیرقابل مصرف آن را خارج و به همراه غذای تازه‌ای به نام “ساشیمی” سرو می‌کنند.

این قورباغه ها که به صورت زنده در آشپزخانه نگهداری می‌شوند پس از سفارش توسط مشتری در مقابل آنها آماده و تهیه می‌شود.

براساس این گزارش، جدا کردن پوست قورباغه مهارت زیادی می‌طلبد و فقط یک آشپز ماهر قادر به انجام این کار است و طبق سفارش، آشپز می‌تواند چشمهای قورباغه را خارج کند یا اینکه آنها را به همان شکل حفظ کند.

طبق گزارش سایت استامپ، قورباغه‌های استفاده شده برای این غذا چاق و مخصوص پخت و پز هستند و بگفته آنها سالم و خوشمزه هستند!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *